Belastingadvies, Nederlandse fiscale voorbereiding, 30% ruling

Als expat in Nederland heeft u waarschijnlijk veel vragen over het Nederlandse belastingstelsel. Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij gespecialiseerd in belastingadvies voor expats, dus wij kunnen u helpen met deze vragen.

In feite kan Expatax u helpen met uw Nederlandse belastingen ongeacht waar u woont; u kunt bijvoorbeeld nog steeds onroerend goed bezitten in Nederland maar in het buitenland wonen. U kunt een afspraak maken met een van onze gespecialiseerde belastingadviseurs of, als u niet in de gelegenheid bent om naar ons kantoor te komen, kunnen we een Skype gesprek opzetten op een tijdstip dat u schikt. We kunnen zelfs uw belastingaangiften voor meerdere jaren opstellen zonder dat u zelfs maar een afspraak hoeft te maken; dankzij ons online vragenformulier en beveiligde online cliëntenportaal kunt u ons alle gegevens en documenten verstrekken die we nodig hebben om uw belastingen te doen of de 30% ruling voor u aan te vragen vanuit het comfort van uw eigen huis, waar ter wereld dat ook is. Bent u een Amerikaans staatsburger? Geen probleem, wij kunnen ook uw Amerikaanse belastingaangifte voorbereiden!

Waarom Expatax?

  • Belastingspecialisten met jarenlange ervaring in het omgaan met de fijne kneepjes van het leven en werken in verschillende landen.
  • De mogelijkheid om alles digitaal te doen, u hoeft niet naar ons kantoor te reizen of ons zelfs maar te bellen, tenzij u dat wenst.
  • Meer dan 15 jaar ervaring en duizenden succesvolle 30% ruling toepassingen.
  • Nederlandse fiscalisten die bij het RB zijn ingeschreven.
  • Iedereen bij Expatax spreekt zowel Engels als Nederlands

Onze diensten voor individuele expats

Nederlandse belastingaangifte

Wij kunnen u helpen de belastingteruggave te vragen waar u recht op hebt.

30% regeling

Wij kunnen uw aanvraag indienen voor de 30% ruling

Prijslijst

Bekijk onze tarieven voor de diensten die wij leveren