Pakketten voor administratie en fiscale diensten voor freelancers

Bij Expatax doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze diensten betaalbaar zijn en aangepast aan uw behoeften, of het nu gaat om het voldoen aan uw fiscale verplichtingen of om het verstrekken van gedetailleerde monitoring, rapportage en advies om u te helpen uw bedrijf te laten groeien. Wij begrijpen dat bedrijven in het huidige klimaat de kosten in de hand moeten houden en nauwkeurig moeten kunnen plannen en begroten voor professionele diensten. Met dat in gedachten bieden wij gebundelde diensten aan die u zekerheid bieden over de tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onderstaande tabel geeft een overzicht van de diensten die in elk pakket zijn opgenomen en de bijbehorende prijsstelling.

Pakketten

 • Freelancers
  Maandelijks
  €80
  - Voorbereiding en indiening van BTW-aangiften
  - Jaarrekeningen
  - Aangifte inkomstenbelasting
  - Controle van belastingaanslagen
  - Persoonlijke ontmoeting
  - Beantwoorden van vragen per e-mail en telefoon
  - Wij zorgen voor uw administratie
 • Partnerschap (v.o.f.)
  Maandelijks
  €125
  - Voorbereiding en indiening van BTW-aangiften
  - Jaarrekeningen
  - 2 aangiften inkomstenbelasting
  - Controle van belastingaanslagen
  - Persoonlijke ontmoeting
  - Beantwoorden van vragen per e-mail en telefoon
  - Wij zorgen voor uw administratie
 • Het Partnership pakket is gebaseerd op een zakelijk partnerschap met 2 (individuele) partners. Indien er meer partners zijn zal het tarief apart worden afgesproken. 
 • Bijkomende diensten zullen worden aangerekend op basis van het uurtarief. Het toepasselijke tarief zal met u worden besproken voordat er werkzaamheden worden verricht. Dit is ook het geval indien de administratie complex is of een grotere omvang heeft.
 • De plannen zijn gebaseerd op een volledig belastingjaar en worden in maandelijkse termijnen in rekening gebracht. Indien u in de loop van het belastingjaar met een plan start, wordt de jaarlijkse totale vergoeding aangepast in verband met het opstellen van BTW-aangiften en het verwerken van de administratie. 
 • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
 • Door Expatax in te huren gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.