Eén aanspreekpunt van contact

Een van de dingen die Expatax uniek maakt is dat wij een verscheidenheid aan verschillende diensten aanbieden die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden waar nodig. Dit betekent dat u niet met verschillende agentschappen hoeft te werken om uw loonlijst, boekhouding en belastingen te regelen; Expatax biedt het allemaal!

Een veelzijdige aanpak voor uw specifieke situatie

Wij kunnen onze diensten combineren om aan uw specifieke behoeften te voldoen; u kunt een bedrijf zijn dat boekhoudkundige diensten en vennootschapsbelasting nodig heeft, maar ook jaarlijkse inkomstenbelastingaangiften voor uw werknemers of een grote multinational die salarisadministratie nodig heeft voor werknemers die hoogopgeleide migranten zijn en daarom ook hun 30% ruling-aanvragen moeten laten verzorgen. Dit zijn allemaal situaties die wij regelmatig behandelen en waarbij wij beschikken over deskundige medewerkers op afdelingen die naadloos met elkaar samenwerken.

Uw op maat maatoplossing

Wij kunnen u voorzien van een plan en een prijsopgave op basis van uw behoeften, klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen. Stuur ons een bericht waarin u uw situatie en behoeften beschrijft of bel ons om de vele mogelijkheden te bespreken.