Are you looking for tax help in the Holland?

Zorg dat uw fiscale zaken, salarisadministratie en administratie op orde zijn

-> voor particulieren en bedrijven

Bij Expatax helpen we bedrijven om te voldoen aan hun verplichtingen op het gebied van salarisadministratie, belastingen en administratie in Nederland en helpen we individuele expats om hun Nederlandse belastingvoordelen te claimen.

Wij kunnen u helpen met:

Het is tijd om
je Nederlandse belastingaangifte voor 2023 indienen

Ontdek onze expertise: lees de laatste artikelen van onze specialisten voor inzichten in recente belastingzaken, fiscale regelgeving en meer.


Wij begrijpen u

Wij begrijpen dat een goede boekhouding van groot belang is. Het kan moeilijk zijn om uw bonnetjes en facturen bij te houden. Wij helpen u alles te organiseren via onze high-end boekhoudsoftware-oplossingen. Of u nu een freelancer of een middelgrote ondernemingbent, wij hebben een oplossing voor u.

Wij begrijpen dat de eisen rond uw Nederlandse salarisadministratie overweldigend kunnen zijn. U wilt er gewoon zeker van zijn dat uw werknemers correct worden betaald en dat de juiste belastingbedragen worden berekend.

We begrijpen het als u nerveus wordt met betrekking tot het indienen van een Nederlandse belastingaangifte. Wij zorgen er voor dat de juiste aangifte op tijd wordt ingediend.

Als u op zoek bent naar een belastingadviseur of boekhouder in Nederland, dan hoeft u niet verder te kijken. Bij Expatax bent u zeker in veilige handen.

YouTube video

YouTube video

We help our clients

Wij helpen u

  • Meer dan 25.000 belastingaangiften ingediend sinds 2001
  • 200 salaris runs per maand
  • Meer dan 500 aanvragen voor de 30% regeling per jaar
  • Meer dan 400 boekhoudingen
  • 18 ervaren adviseurs

Bent u op zoek naar antwoorden?

Bekijk onze Kennisbank met antwoorden op honderden vragen over belastingen, administratie, 30% regeling, starten van een bedrijf en nog veel meer.

We begeleiden je

Sinds 2001 hebben wij duizenden bedrijven en expats geholpen met hun belastingverplichtingen in Nederland. Als u hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Kijk hier voor een kleine greep uit onze klantenportefeuille.

We guide you through the Dutch regulations
Our partners

Wij zijn uw partner

  • Regio Utrecht
  • Holland Expat Centrum Zuid
  • Activpayroll