Amerikaanse aangifte

Amerikaanse belastingaangiften

Amerikaanse burgers zijn wettelijk verplicht om elk jaar een belastingaangifte in te dienen, zelfs als u niet meer in de VS woont. Expatax kan u helpen met het voorbereiden en indienen van de staats- en federale belastingaangiften. Wij werken met een volledig gekwalificeerde en zeer ervaren CPA in Nederland. Dit betekent dat uw belastingaangiften hier kunnen worden voorbereid zodat u niets naar het buitenland hoeft te sturen.

Belastingprocedure in de VS

  • Klik op de knop hieronder om de procedure te starten. U komt dan op onze pagina met Amerikaanse belastingdocumenten waar u de formulieren kunt downloaden die u moet invullen.
  • Vul de klantenvragenlijst in voor het jaar waarvoor u uw belastingaangifte wilt doen. Verzamel uw fiscale documenten. Print en onderteken de opdrachtbevestiging. Upload de documenten naar uw portaalaccount.
  • Zodra wij uw papierwerk en de ondertekende opdrachtbevestiging hebben ontvangen, beginnen wij met de voorbereiding van uw belastingaangifte. U kunt verwachten dat wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen indien wij aanvullende informatie of documentatie nodig hebben.
  • Wanneer de belastingaangifte is voltooid, wordt deze geüpload naar uw portaalaccount. U zult uw aangifte kunnen bekijken. Als u akkoord gaat met de aangifte zoals deze voor u is voorbereid, ondertekent u formulier 8879 (toestemming voor e-bestand) en uploadt u dit naar uw portal-account.
  • Uw belastingaangifte wordt elektronisch ingediend bij de IRS.