Wereldwijde en internationale salarisadministratie

Logo activpayroll

Voor internationale salarisadministraties zijn wij lid van het activpayroll-netwerk. Met partners in 70 landen kunnen wij wereldwijde salarisadministratie diensten in meer dan 130 landen aanbieden.

De top vijf redenen waarom u zou overwegen uw salarisadministratie uit te besteden

Alison Sellar - CEO van activpayroll

Verhoogde productiviteit

Ongeacht het aantal werknemers dat uw bedrijf heeft, de salarisadministratie vergt veel tijd om het nauwkeurig te doen. Door de salarisadministratie uit te besteden, komt er automatisch tijd vrij die kan worden besteed aan belangrijkere bedrijfsactiviteiten die bijdragen tot het succes van uw onderneming.

Wanneer de salarisadministratie intern wordt uitgevoerd, is er altijd de zorg dat door zaken als ziekte en vakantie iemand misschien niet aanwezig is om zijn taak uit te voeren, met als gevolg dat het personeel niet wordt betaald. Uitbesteding neemt deze zorg weg. Er is altijd iemand aanwezig om ervoor te zorgen dat de salarisadministratie nauwkeurig en op tijd wordt ingevuld.

Gegarandeerde naleving van de wettelijke voorschriften

Als u de salarisadministratie in eigen beheer doet, is het moeilijk om de tijd te vinden om de steeds veranderende wetgeving en fiscale verplichtingen bij te houden. Het behoort tot de taak van een dienstverlener om op de hoogte te blijven van deze wetgeving en waar nodig wijzigingen aan te brengen. Op die manier kunnen de deadlines voor de aangifte worden gerespecteerd en kunnen de betalingen op tijd en accuraat gebeuren.

Voor bedrijven met vestigingen in meer dan één land is het nog moeilijker om de salarisadministratie intern te beheren, aangezien de wetgeving en wettelijke verplichtingen van land tot land verschillen. Externe payroll providers zijn echter opgeleid om de land specifieke wetgeving te kennen.

Lagere kosten

Het inhuren van nieuw personeel voor het uitvoeren van de interne salarisadministratie of het uitgeven van geld aan de opleiding van bestaand personeel kan zeer kostbaar zijn. U moet niet alleen rekening houden met de kosten van het inhuren of opleiden van personeel. Als zij niet op de hoogte zijn van alle ins en outs van de overheidswetgeving en -wetten, kunnen fouten leiden tot dure boetes en sancties.

Als u het aan een dienstverlener overlaat, bent u gerust en maakt u geen dure fouten.

Verbeterde veiligheidsmaatregelen

De kans is groot dat u niet de tijd en de energie hebt om de salarisadministratie van uw bedrijf voortdurend te controleren op ongewone activiteiten. Het aantal computerhackers neemt voortdurend toe en dit betekent dat cyberbeveiliging van vitaal belang is voor salarisafdelingen.

Met de juiste systemen verlaagt u de kans dat u het doelwit wordt en voorkomt u schade aan de reputatie van uw bedrijf. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in loonadministratie beschikken over gespecialiseerde technologie die loonfraude kan opsporen en signaleren.

Consistentie

Voor bedrijven die in meer dan één land actief zijn, zorgt het gebruik van één payrollprovider voor de salarisadministratie in alle regio's voor uniformiteit. Meerdere leveranciers en processen zijn niet meer nodig, waardoor alles zo eenvoudig en stressvrij mogelijk wordt.

Vraag een offerte aan

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, kijken wij goed naar uw wensen en eisen. Wij plannen onze dienstverlening rond uw salarisadministratie met zorg, zodat deze past bij de bestaande interne systemen van u of uw klant. Uw bedrijf bespaart op de interne kosten van papierwerk, software-updates en complexe loonberekeningen, waarmee rekening moet worden gehouden bij de evaluatie van onze dienstverlening. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te ontvangen op basis van uw situatie en behoeften.

Offerte aanvragen

Salarisadministratie voor Nederlandse bedrijven

Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in salarisadministratie kunnen door middel van onderstaande knop meer informatie vinden.

Meer informatie