Wij helpen andere belastingkantoren

Advies en uitbesteding van gespecialiseerde zaken

Expatax kan advies geven aan belastingkantoren die wellicht niet de capaciteit of in-house expertise hebben om om te gaan met cliënten die ingewikkelde situaties hebben; ze kunnen vaak verhuizen en slechts voor een korte periode in Nederland zijn, of ze kunnen een Amerikaans staatsburger zijn en zowel daar als in Nederland belastingplichtig zijn. U kunt cliënten hebben die kennismigrant zijn en net in Nederland zijn aangekomen en in aanmerking komen voor de 30% regeling.

Aantal jaren ervaring

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met juist dit soort zaken en dienen elk jaar honderden M-formulieren in. Dat betekent dat wij gespecialiseerd personeel hebben dat deze zaken kan behandelen zonder eerst extra onderzoek te hoeven doen. Wij hebben een hoog slagingspercentage met 30% ruling aanvragen en kunnen deze snel verwerken. Wij kunnen u helpen met individuele zaken of afspraken maken om samen te werken als u vaker te maken krijgt met ingewikkelde zaken.

Wij beheren de salarisadministratie van honderden internationale bedrijven. Deze kunnen zeer gecompliceerd zijn door internationale eisen en grensoverschrijdende werknemers. Wij hebben de ervaring om u te helpen met de salarisadministratie van uw cliënten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!