Professionele bedrijfsadministratie

Het is altijd een goed idee om de administratie van uw onderneming door een professional te laten verzorgen. Expatax heeft ervaren, gekwalificeerde boekhouders en belastingadviseurs in dienst die u kunnen bijstaan met alle aspecten van de bedrijfsadministratie. 

Als u van plan bent een bedrijf te starten in Nederland of zaken doet met een Nederlands bedrijf, biedt Expatax u één aanspreekpunt voor vragen over het Nederlandse belastingstelsel, belastingaangiften, de ideale bedrijfsvorm, het samenstellen van uw jaarrekening en voor algemeen juridisch en administratief advies.

Wij lossen uw administratieve problemen op

All inclusive service

Wat kan Expatax voor u en uw bedrijf in Nederland doen? Expatax kan u verschillende taken uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wij bieden meerdere diensten aan voor elk aspect van het runnen van een onderneming, daarom zijn wij een one-stop bestemming voor al uw behoeften.

Wij leveren de volgende diensten:

  • dagelijkse boekhouding
  • voorbereiding en indiening van BTW-aangiften
  • opstelling van de jaarrekeningen (balans, winst en verlies plus toelichtingen)
  • jaarlijkse belastingaangifte (voor bedrijfseigenaren en werknemers)
  • aangifte vennootschapsbelasting (voor vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid)
  • het invullen van alle formulieren die u van de belastingdienst ontvangt (en die betrekking hebben op uw onderneming)
  • salarisadministratie
  • advies en het beantwoorden van vragen
Mijn Expatax app

Grip op uw cijfers

Wij werken met Exact Online, de nummer 1 software voor ambitieuze ondernemers en adviseurs. Beschikbaar in het Engels.

Om de samenwerking met ons te vergemakkelijken, maken wij gebruik van MyExpatax. Deze handige software, aangeboden door Exact Online, geeft inzicht in uw financiële positie. Altijd en overal, waar u ook bent. Bliksemsnel, realtime en zonder gedoe. Bekijk de status van een factuur en check de cashflow terwijl u in gesprek bent. Geen moeilijke spreadsheets, onduidelijke e-mailwisselingen of omslachtige werkwijzen, maar heldere grafieken en relevante kengetallen die u helpen op elk moment de juiste beslissing te nemen.

Stop met zorgen te maken over uw administratie!

Laat expatax u helpen met uw boekhouding en fiscale verplichtingen.

Prijsopgave aanvragen

Aangezien geen twee bedrijven hetzelfde zijn, houden wij rekening met uw wensen en stemmen wij onze diensten af op uw behoeften. Om te weten wat wij voor u kunnen doen en om een prijsopgave te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande knop.